Loading Evenemang

Lördagen den 18 maj 2024 bjuder vi in dig till en dag fylld med träningspass, återhämtning och gemenskap vid vår vackra folkhögskola vid havet. Våra hälsocoach-studenter och hälsoinspiratörer har satt samman en dag med pass för alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare. Passa på att stärka din kropp och ditt sinne i en upplyftande miljö. Du kommer och går som du vill under dagen och deltar på de pass som passar dig.

Samtidigt är det ÖPPET HUS för dig som är nyfiken på vår hälsocoachutbildning. Då har du möjlighet att träffa lärare och personal på Hälsocoachutbildningen och ställa de frågor du är nyfiken på.

Vad du kan förvänta dig
Träningspass: Olika pass, helt kostnadsfria, där våra deltagare guidar dig genom inspirerande övningar. Det blir allt från tabata, cirkelträning, yoga, dans och stretching. Du väljer själv vilka och hur många. Ingen föranmälan krävs. Det är bara att droppa in. Var gärna på plats en stund innan passets börjar.

Behöver du återhämta dig mellan passen kan du koppla av en stund med en lärorik tipspromenad. Fina priser utlovas.

Passtider
Varje pass kan du välja mellan tre aktiviteter: Pulspass, Styrkepass samt Rörlighet/stretch/yoga.

10.00-10.45
11.00-11.45
12.00-12.45
13.00-13.45
14.00-14.45
15.00-15.45

Massageklinik
Du har möjlighet att boka 30 min välgörande massage på Stensunds massageklinik med de duktiga hälsocoacherna och hälsoinpiratörerna till väldigt förmånliga priser. 150 kr för skolans deltagare och 200 kr för gäster! Detta bokas på plats i cafeet.

Café
I hälsocoachernas cafe inne i skolan kommer det att finnas smoothies, powerbars, frukt, kaffe och te till bra priser. Öppet 10-16.

Det kan fortfarande bli några små justeringar i programmet, men kan vi garantera att det blir en dag fylld med energi, hälsa och inspiration, under ledning av våra ambitiösa och kunniga deltagare.

Tid och plats:
Datum: 18 maj 2024
Tid: 10-16
Plats: Stensunds folkhögskola

Träningsklasserna under träningsdagen 18/5 på Stensunds folkhögskola kostar ingenting: de är gratis. Ingen anmälan krävs. Bara kom!

Ta med din familj, vänner och bekanta och kom till vår fantastiska träningsdag på vackra Stensunds folkhögskola vid havet utanför Trosa.

Dela detta med någon!