Studietakt:

100%

Längd:

3 dagar

Ansök senast:

Ansökan är stängd

Kurstyp:

Kortkurs

Studietakt: 100%

Längd: 3 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Kurstyp: Kortkurs

Är du nyfiken på några av våra allmänna kurser? Då är du välkommen på en "Prova-på-kurs" 11–13 april 2023!

Är du intresserad av någon av våra allmänna kurser; Livslinjen, Beteendevetare, Polisförberedande eller Äventyr och träning?

11–13 april 2023 har du möjlighet att känna efter hur det är att bo på Stensund och gå på Allmän kurs! Då har vi ”prova-på-dagar” då du kan prata med lärare, de som studerar på allmän kurs nu, de som går i andra klasser och de andra ”prova-påarna”, som kanske blir dina klasskamrater nästa år. Förutom att vara med på lektionerna har du möjlighet att vara med på olika kvällsaktiviteter t.ex. spela innebandy, fika och spela kort i elevfiket eller träna i gymmet.

Till Stensund tar man sig med buss till Trosa eller med tåg till Vagnhärad. Från Trosa och Vagnhärad måste man ta taxi sista biten. Tel. 0156-10 000.

När du kommer anmäler du dig i receptionen och betalar för mat och logi. Då får du veta var du ska bo. Glöm inte att ta med dig egna lakan och handduk samt idrottskläder!

Därefter samlas vi  i Slottssalen kl 09.30. Där dricker vi kaffe och äter en smörgås medan vi informerar lite om Stensund och går igenom hur ”prova-på-dagarna” ser ut.

På torsdag 13 april avslutar vi 11.30 med en utvärdering av dagarna och äter lunch tillsammans.

Har du frågor? Ring 0156- 532 00 eller maila stensund@stensund.se

Välkommen på några spännande och intressanta dagar!

Kurstid

11-13 april 2023

Kursstart

11 april 2023

Avgifter

Det kostar bara 550 kr för mat och logi i tre dagar!

Antagningsvillkor
Prova-på-dagar
Kursplan

Undervisande lärare

Anette Ljungberg