Prova-på-kurs

Är du nyfiken på några av våra allmänna kurser? Då är du välkommen på en "Prova-på-kurs" 5-7 april 2022!

Kursbeskrivning

Är du intresserad av någon av våra allmänna kurser; Livslinjen, Beteendevetare, Polisförberedande eller Äventyr och träning? 5-7 april 2022 har du möjlighet att känna efter hur det är att bo på Stensund och gå på Allmän kurs! Då har vi ”prova-på-dagar” då du kan prata med lärare, de som studerar på allmän kurs nu, de som går i andra klasser och de andra ”prova-påarna”, som kanske blir dina klasskamrater nästa år. Förutom att vara med på lektionerna har du möjlighet att vara med på olika kvällsaktiviteter t.ex. spela innebandy, fika och spela kort i elevfiket eller träna i gymmet.

Profilämnen

Till Stensund tar man sig med buss till Trosa eller med tåg till Vagnhärad. Från Trosa och Vagnhärad måste man ta taxi sista biten. Tel. 0156-10 000.

När du kommer anmäler du dig i receptionen och betalar för mat och logi. Då får du veta var du ska bo. Glöm inte att ta med dig egna lakan och handduk samt idrottskläder!

Därefter samlas vi  i Slottssalen i 9.30. Där dricker vi kaffe och äter en smörgås medan vi informerar lite om Stensund och går igenom hur ”prova-på-dagarna” ser ut.

På torsdag 7 april avslutar vi 11.30 med en utvärdering av dagarna och äter lunch tillsammans.

Har du frågor? Ring 0156- 532 00 eller maila stensund@stensund.se

Välkommen på några spännande och intressanta dagar!

Ansök nu!
Kurstid

5-7 april 2022

Kursstart

5 april 2022

Avgifter

Det kostar bara 500 kr för mat och logi i tre dagar!

Antagningsvillkor
Sista ansökningsdag

1 april 2022

Prova-på-dagar
Kursplan
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Undervisande lärare

Anette Ljungberg