Diet for a green planet
Vill du göra din organisation till en del av lösningen på framtidens hållbara matsystem? Välkommen till kursen som kombinerar grundliga kunskaper om hållbar mat med förändringsledning.
Kursbeskrivning
Profilämnen
Kurstid
Distansstudier på deltid 50% under 40 veckor
Kursstart
12 maj 2022
Avgifter
Kursen är studiemedelsberättigad för 50% på gymnasienivå. Kursplan och övriga villkor kommer att uppdateras i november. Kursavgift inklusive serviceavgift på 2500 kr tas ut i samband med antagningen. Avgiften återbetalas ej vid avhopp. Om annan faktureringsadress än den privata önskas skall detta anges i samband med anmälan. Vissa studiebesök och fysiska träffar som kommer att erbjudas till självkostnadspris är rekommenderade, men inte obligatoriska. Kurslitteraturen finns gratis nedladdningsbar som pdf.
Antagningsvillkor
Kursen är utformad för er som arbetar inom mat eller miljö i någon form såsom inom storkök, catering, skola, butik eller konsumentupplysning. Det kan vara i såväl praktisk roll, med administration eller som chef.
Sista ansökningsdag
Öppen för ansökan
Prova-på-dagar
Kursplan
Undervisande lärare
Hans von Essen
Linjeansvarig lärare
Fredrik Birath
Lärare