Studietakt:
50%
Längd:
1 år
Ansök senast:
Öppen för ansökan
Kurstyp:
Profilkurs, Distanskurs
Studietakt: 50%
Längd: 1 år
Ansök senast: Öppen för ansökan
Kurstyp: Profilkurs, Distanskurs
Vill du göra din organisation till en del av lösningen på framtidens hållbara matsystem? Välkommen till kursen som kombinerar grundliga kunskaper om hållbar mat med förändringsledning.
Kurstid
Distansstudier på deltid 50% under 40 veckor. Närträffar 11-12 maj, 14-15 september, 16-17 november 2023 samt 11-12 april
Kursstart
2 maj 2023
Avgifter
Kursen är studiemedelsberättigad för 50% på gymnasienivå. Kursplan och övriga villkor kommer att uppdateras i november. Kursavgift inklusive serviceavgift på 3000 kr för organisation eller 2000 kr för privatperson tas ut i samband med antagningen. Avgiften återbetalas ej vid avhopp. Om annan faktureringsadress än den privata önskas skall detta anges i samband med anmälan. Vissa studiebesök och fysiska träffar som kommer att erbjudas till självkostnadspris är rekommenderade, men inte obligatoriska. Kurslitteraturen finns gratis nedladdningsbar som pdf.
Antagningsvillkor
Kursen är utformad för er som arbetar inom mat eller miljö i någon form såsom inom storkök, catering, skola, butik eller konsumentupplysning. Det kan vara i såväl praktisk roll, med administration eller som chef.
Prova-på-dagar
Kursplan
Undervisande lärare
Hans von Essen
Linjeansvarig lärare
0735- 62 77 38
Fredrik Birath
Lärare
fredrik@berasinternational.se
070- 461 07 69
Sara Seing
Lärare
sara.seing@sodertalje.se
08-5230 64 66