En veckas träning inomhus och utomhus med havet som fond, för att investera i dig själv för inspiration, motivation, träningsglädje, påfyllning och återhämtning. För att finna dig där du är, vart du vill och vad du behöver. En vecka full med härliga klasser för styrka, kondition, stretch och rekreation. Föreläsningar som ger nycklar till ditt välmående. Smakfulla måltider tillagade med kärlek och med hållbarhet i fokus av våra smaksäkra kockar.

Vi har samlat det bästa från Frisksport, Trosa och Stensunds Folkhögskola genom erfarna och uppskattade instruktörer. Lotta Milosavljevic-Olsson, frisksportare som drar fulla hus på Frisksportläger och som instruktör i Nyköping där hon bl.a kör Somamove, Body Combat och Body Balance. Elin Nilsson som efter många år och många pass på Safiren i Vagnhärad där hon bjudit på pass som Barpump, Intence, Box, Latino startat EactiveE med fokus på personlig träning. Cilla Razai, idrottslärare, hälsocoach som undervisar på Hälsocoachutbildningen på Stensund, leder 3D, Danspass, Cirkelpass, m.m på Actic i Södertälje. Under veckan kan du pröva Barpump, Core, Yoga, Crossfit, Intence, Box, Latino, 3D, Danspass, Cirkelpass, Powerstep, Soma move, Body Combat, Body Balance, Grit, Vattenpass och Box. Klasserna körs inomhus och utomhus.

Eller varför inte passa på att paddla en sup, ta en simtur, hänga på sandstranden eller meditera på en solvarm brygga, en löprunda på härliga skogsstigar, testa utebanan, ta en cykeltur eller ett pass på vårt gym. Avsluta dagen i vår vedeldade bastu med havsdopp.

 

Läs mer om veckan och anmäl dig här