Nu är den äntligen här – vår hälsocoachutbildning på Stensunds folkhögskola i Trosa på halvfart 50%! 

Det innebär att du kan läsa till hälsocoach/kostrådgivare/massör och PT under totalt 4 terminer och samtidigt välja att jobba, om du så önskar. Vi kommer att ha tre fysiska träffar per termin och den resterande tiden ses vi i det digitala klassrummet med såväl individuella uppgifter som olika grupparbeten. 

Stensund är inte bara en skola – det är ett sätt att leva! Alldeles vid havet, på pendlingsavstånd från storstaden (50 min söder om Stockholm), ligger Stensunds folkhögskola. Vi är ett ”växthus för människor” där olika människor möts och hjälper varandra att växa. Skolan är alkohol- och drogfri. Istället kan du söka nya utmaningar i gymmet och på klätterväggen, ta en löprunda eller meditativ promenad i de vackra omgivningarna, uppleva havet i kajaker och träbåtar och finna nya vänner i cafét. 

Vi är nyfikna på att träffa just dig. Utbildningen vänder sig till dig som på ett kompetent och inspirerande sätt med fokus på det salutogena vill hälsovägleda människor i olika skeden i livet eller vill utveckla dig själv och investera i din egen hälsa i syfte att inspirera andra.

Läs mer på kurssidan: https://stensund.se/utbildningar/halsocoach-halvfart/