2021 Lärare i matematik, engelska och beteendevetenskapliga ämnen på Stensunds Folkhögskola till höstterminen

 

Stensunds Folkhögskola ligger strax utanför Trosa med unikt läge vid skärgården med hav och skog som möjliggör ett rikt friluftsliv endast 70 km från Stockholm.  Skolans område är en alkohol- och drogfri plats. Huvudman för skolan är Svenska Frisksportförbundet och skolan arbetar för hälsa, välmående och deltagande samt förstås utifrån folkbildningens grunder. Stensunds Folkhögskola har allmän kurs som ger behörigheter på olika nivåer med olika profiler såsom Livslinjen, Beteende, Äventyr och Träning samt Polis- och väktarutbildning. Skolan har också de särskilda kurserna Båtbyggare, Socialpedagog och Hälsocoach samt distansutbildningarna Beroendeterapeut,  Diet for a green Planet, Världsmusik och Hållbara gemenskaper.

 

Nu söker vi dig som brinner för folkbildning, lärande och friluftsliv och som vill bli en viktig del  i vårt kompetenta lärarlag på allmän kurs. Du behöver ha kompetens och erfarenhet av

undervisning i matematik, engelska och beteendevetenskapliga ämnen. Även andra arbetsuppgifter kan ingå i uppdraget. Vi ser helst att du även har Folkhögskollärarutbildning alternativt är intresserad av att genomgå en sådan utbildning. I uppdraget ingår också skolgemensamma uppdrag som även innebär aktiviteter på kvällstid samt att vara mentor/klasslärare. Som person behöver du tycka om att relationsskapa och se möjligheter i varje deltagare. Du behöver vara ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Folkbildning för oss är att sätta deltagarnas lärande och utveckling i fokus och flexibelt anpassa sitt läraruppdrag och lärandesituationer efter det.

 

Tjänsten kan innebär 50- 100% Ferietjänst med start den 17 augusti.

Alla våra tjänster påbörjas med en 6 månaders provanställning.

Kollektivavtal finns via Arbetsgivaralliansen.

 

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Eva Jansson, biträdande rektor på Allmän kurs.

Email: eva.jansson@stensund.se

Tel till växel: 0156 53200

 

I ansökan vill vi veta mer om dig och att du bifogar CV med adekvata utbildningar och erfarenhet samt möjliga referenser.

 

Vi ser fram emot din ansökan.